Budimo u kontaktu!

Ukoliko imate nedoumica ili bilo kakve poteškoće sa vašom web lokacijom, slobodno popunite kontakt obrazac i očekujte odgovor u roku od nekoliko sati.

Digital Media Design
11000 Beograd, Srbija
Email: info@digitalmediadesign.rs
Poruka, Viber i Whatsapp
 +381 65 2345350

  Ime i prezime
  Ako imate Web lokaciju, unesite vezu (opciono)
  Telefon
  E-mail
  Poruka, ponuda, komentar...
  Kako ste saznali za nas?

  Analiza sajta je besplatna usluga gde ćete nakon analize dobiti naše mišljenje o vašem sajtu za unapređenje.

  Želite saradnju?

  Ako vašim klijentima trebaju usluge koje pružamo, javite nam se i predložite plan saradnje kako bismo zajedno mogli da ispunimo sve njihove zahteve.

  Tražite poslovnu saradnju?

  Ako vaša usluga pruža visok kvalitet, ali trenutno imate nedostatak posla, slobodno nas kontaktirajte i prezentujte svoje mogućnosti saradnje!

  Usluge

  Optimizacija ključnih elemenata web stranice, kao što su meta opisi, naslovi, alt tagovi za slike, kako bi se poboljšao rangiranje u rezultatima pretrage.

  Pitanja i odgovori:

  Da li se konsultacija naplaćuje?

  Konsultacije su potpuno besplatne, i slobodno nam postavite sva pitanja koja imate. Jedino što treba da uradite je da zakazete video ili audio sastanak i da se pojavite na vreme.

  Koliko izrada web stranice košta?

  Cena izrade veb stranice varira i zavisi od različitih faktora. Više informacija o tome zašto nema fiksne cene i šta ona podrazumeva možete pronaći na našoj stranici posvećenoj izrada web sajtova.

  Da li je moguće izvršiti uplatu na račun firme i dobiti fakturu?

  Naravno, za svaku saradnju mogu izdati fakturu na osnovu pruženih podataka, a vi možete platiti iznos koji je potreban.

  Da li pružate još neke usluge pored izrade web stranica i SEO optimizacije?

  Da, nudimo širok spektar dodatnih usluga. Neke od tih usluga uključuju grafički dizajn, dizajn animacija, fotografiju, dizajn raznih formata i još mnogo toga. Pitajte nas šta vam treba...

  Koje su odrednice cene pravljenja online prodavnice? User

  Cena pravljenja online prodavnice zavisi od različitih faktora, uključujući:

  • Funkcionalnosti: Cena će zavisiti od toga koje funkcionalnosti želite da implementirate u vašu online prodavnicu, kao što su korpa za kupovinu, integracija sa plaćanjima, opcije dostave, upravljanje inventarom, recenzije proizvoda itd.

  • Dizajn: Složenost dizajna i korisničkog iskustva takođe će uticati na cenu. Napredniji dizajni, personalizacija, responsivnost za mobilne uređaje i intuitivni korisnički interfejs mogu rezultirati većim troškovima.

  • Broj proizvoda: Cena može varirati u zavisnosti od broja proizvoda koje planirate da ponudite u online prodavnici. Veći broj proizvoda može zahtevati kompleksnije organizacione strukture i funkcionalnosti.

  • Integracije: Ako želite integraciju sa drugim platformama ili alatima, kao što su sistem za upravljanje odnosima sa kupcima (CRM), analitika ili marketinške platforme, to može povećati cenu.

  • Sigurnost: Implementacija sigurnosnih mera kako bi se zaštitili podaci kupaca i osigurala sigurnost transakcija takođe može doprineti ceni.

  • Održavanje i podrška: Troškovi održavanja, nadogradnje i podrške nakon lansiranja online prodavnice mogu biti deo celokupne cene.

  Ovi faktori mogu značajno varirati u zavisnosti od specifičnih zahteva i potreba vaše online prodavnice.

  Ko je zadužen za odgovaranje na poruke, e-poštu i vođenje sastanaka?

  Uvek ćete komunicirati direktno sa nama, a ne sa automatizovanim odgovorima ili posrednicima. Naš cilj je da pružimo pažljivu pažnju svakom klijentu i odgovorimo na svaku e-poštu.

  Nas tim

  Naš tim stručnjaka vam stoji uvek na raspolaganju!
  Vuk Tomanovic - Digital Media Design Studio
  Vuk Tomanović
  SENIOR WEB, GRAPHIC & VIDEO DESIGNER
  EmaKrajinovic - Digital Media Design Studio
  Ema Krajinović
  SENIOR WEB, GRAPHIC & VIDEO DESIGNER
  Jovana Takač - Digital Media Design Studio
  Jovana Takač
  HEAD OF DIGITAL MARKETING